マジカルスピナー・アイキャッチャーフロリダミーティング日程について

先日アナウンスいたしましたマジカルスピナー・アイキャッチャーフロリダミーティングの日程が
決定いたしましたのでご報告をいたします。
留守の間は秘書が電話対応をいたしますのでご承知おきください。

期間:2013年1月12日(土)~1/21日(月)

メールは海外からもチェックいたします。
時差の関係もございますので連絡が遅くなる場合もございますので
ご理解のほどよろしくお願い申し上げます。

株式会社DUCTトレーディング

Please be noted that as we made an announcement previously,
there will be meeting with our supplier in FL, USA.
During that time, Our secretary will be the person in charge to take care of all of our customers and/or business partners.

Period:2013/1/12(sat) to 1/21(mon)

We will constantly check emails from there, however, due to time difference,
Our reply might be delay. Please understand above reason.

Best regards,
DUCTtrading,INC.